zondag, april 23, 2006

Over dit blog

Gezien dit reisverslag als blog is opgebouwd, staat het begin onderaan. Dus als je het verslag chronologisch wil lezen, scroll dan door naar het einde en begin met het laatste item, de eerste dag van onze reis en ga zo dag per dag verder.

Vul gerust aan met eigen ervaringen, of geef opmerkingen wat je vindt van dit blog of onze reis. Of geef ons nog meer redenen en excuses om terug te gaan, het kan gerust geen kwaad. Mocht dit verslag een inspiratie zijn om zelf naar Toscane te trekken, het is mooi meegenomen. Hou ons op de hoogte van jullie ervaringen.

Mochten er nog vragen zijn of opmerkingen zijn(over spellingsfouten en niet werkende links bijvoorbeeld), laat me gerust iets weten.
Veel leesgenot, wij hebben alvast van onze reis genoten, maar dat mag duidelijk zijn na de lectuur en de foto's.

/luc

2 opmerkingen:

Remko zei

La Bella Toscana....
http://www.youtube.com/watch?v=1y1V0Xocx_k&feature=channel_page

Unknown zei

Zoals beloofd een kijkje genomen op de Toscaneblog (bij gelegenheid neem ik ook eens een kijkje op jullie andere reisblogs. Btw, waren jullie al in Syrië?). Ja, Toscane, echt een prachtige streek hé! Wij waren er in dat zelfde jaar (2006) enkele maandjes later, in volle zomer dus, en hadden er toen geen last van avondlijke temperatuursdalingen!
Deze zomer staan op ons programma: 2 weken Umbrië en de Abruzzen, waar we o.m. ook wat zullen bergwandelen! Ciao! Hilde